Internet Marketing is de verzamelnaam voor alle activiteiten gericht op het online promoten en het verkopen van uw diensten en producten. SEO (zoekmachine optimalisatie) maakt daar een onderdeel van uit. De kracht van R2H is de vertaling van technische taal naar een begrijpbaar stappenplan dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt.

internet marketing idee

Hoeveel klanten loopt uw bedrijf mis omdat u niet aan SEO doet?

Het is geen vraag meer òf u aan zoekmachine optimalisatie moet doen, maar hoe! Nederlanders verblijven steeds vaker en langer op internet. Ook mobiel. “Even Googlen of Facebooken” om snel een bedrijf te vinden dat een probleem kan oplossen of een product kan leveren. Wanneer uw bedrijf daar niet bij staat dan loopt u potentiële klanten mis.

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) gaat het niet om u, maar om uw klanten! Zij zijn leidend. Of u nu wil of niet. Samen met R2H kunt u er voor zorgen dat u zich beter gaat profileren en beter gevonden wordt via zoekmachines zoals Google en Bing.
 

Internet Marketing is net als sporten en gezonder gaan leven

Om u op een begrijpbare manier inzicht te geven in alle facetten van Internet Marketing, vergelijken we het met sporten en gezonder leven. Geen "shake kuur" om snel een paar kilo kwijt te raken, maar structureel werken aan een gezonde onderneming. Wij geloven namelijk niet in sprookjes.

Internet Marketing via R2H is een groeiproces waarbij:

  • u persoonlijke begeleiding krijgt om uw gestelde doelen te halen
  • u samen met ons werkt aan een gezonder leven
  • wij u hulpmiddelen bieden om effectiever te gaan bewegen
  • wij u ondersteunen en blijven motiveren.

Neem contact op met Richard van Tilborg voor een persoonlijk gesprek om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn om uw bedrijf gezonder te maken. Zij geeft u ook inzicht in de kosten van social media en adviseren over budgetten.

website medifit Breda

Deze foto is genomen tijdens een fotoshoot van Joep Oomen bij onze klant Medifit Breda. Bekijk hier hun website!