Bij R2H kunt u websites laten ontwerpen, bouwen en onderhouden. Onze voorkeur gaat uit naar het Content Management Systeem Joomla!, zodat u zelf uw website kunt onderhouden. In samenspraak met u en eventueel uw marketingbureau, ontwikkelen wij websites voor desktop en mobiel gebruik. Diensten op het gebied van webdesign die u bij R2H kunt onderbrengen zijn:

  • Website ontwerpen (functioneel en visueel)
  • Website laten bouwen (technisch en tekstueel)
  • Website laten onderhouden (inhoudelijk en qua veiligheid)

Vindt u het erg als we naast u komen staan?

De kracht van R2H (zo horen wij van onze klanten) is onze persoonlijke benadering, ons enthousiasme, de gedrevenheid en het actief meedenken in oplossingen. Dat horen we graag, want de medewerkers van R2H staan liever naast de klanten dan er tegenover. Deze website is dan ook de enige plaats waar we u nog met "U" aanspreken...

U praat met webdesigners, niet met accountmanagers

R2H heeft geen accountmanagers. U zit direct met de webdesigners en internet marketeers aan tafel. Deze korte lijnen zorgen voor minder miscommunicatie en realistische oplossingen. Geen wollige verhalen en 'slimme' verkooppraatjes! Websites worden bij voorkeur gemaakt in het Content Management Systeem (CMS) Joomla! Om u op weg te helpen krijgt u bij elke website een gratis Joomla training.