michael snoeren webdeveloper r2hMichael is de jongste programmeur in de R2H stal. We mogen hem geen nerd noemen, maar met zijn zwarte kleding, zijn lange haar en hele dag heavy metal muziek op zijn koptelefoon, is hij dat stiekem wel. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties en Joomla! Extensies. Door zijn jarenlange ervaring speekt Michael veel programmeertalen vloeiend. Hij maakt onder andere gebruik van: PHP / HTML5 / CSS / SASS / JAVASCRIPT / ES6 / JQUERY / ANGULAR.JS. 

bel Rick voor vragen over joomla websites0162-310167icon-mail

slashes

 

 

Door zijn technische achtergrond is Rick eindverantwoordelijk voor alle bits en bytes die de deur uitgaan. Of het nou database migraties voor Virtuemart webshop zijn of het  trouble shooting van Joomla! extensies. Geen uitdaging te groot voor deze outdoor sporter / Joomla! nerd. Rick is een energieke verschijning en specialist in het snel oppakken en oplossen van technische problemen. Zie je Joomla! even niet zitten? No worries, gewoon even Rick bellen!

Joomla! Certified Administrator

Als Joomla! Certified Administrator heb je aangetoond gedegen kennis en exterpise te hebben van het Joomla! CMS systeem. Bij R2H zijn alle werknemers Joomla! gecertficeerd! Als je op onderstaande badge/afbeelding klikt, kun je het profiel van Rick bekijken op de Joomla! Certified Users Directory.

Rick Spaan Joomla Certified Administrator

bel Rick voor vragen over joomla websites0162-310167icon-mail icon-twitter@RickR2Hicon-linkedinLinkedIn

slashes

Richard van Tilborg - Joomla specialist en webdesignerAls grafisch vormgever en webdesigner trekt Richard iedereen mee in een creatief online avontuur. Hij loopt het liefst op z'n sokken rond op kantoor. Met een achtergrond in Bedrijfskundige Informatica doorziet hij de werkwijze van bedrijven en vertaalt dat in praktische Joomla websites. In de basis heeft Richard een kritische grondhouding. Er worden geen aannames gedaan! Het liefst zaagt hij klanten door om het beste in hen naar boven te halen.

lees zijn blogsbel Rick voor vragen over joomla websites0162-310167icon-mail icon-twitter@RichardR2Hicon-linkedinLinkedInslashes

Henk Spaan is overheidsadviseur voor gemeentenHenk Spaan (nee, voor ons is er maar één de echte) wordt gedreven door zijn passie om gemeenten vooruit te helpen. Men neme een berg management ervaring, doet daar wat gedrevenheid overheen en een snufje eigenwijsheid bij. Henk kan perfect verbindingen leggen tussen bedrijfsprocessenklanten, management, medewerkers en financiën. Door een parallel te trekken met koken, weet hij ingewikkelde zaken helder op tafel te krijgen.

bel Henk voor vragen over gemeentes en de overheid0162-310167icon-mail icon-twitter@HenkR2Hicon-linkedinLinkedIn

slashes