Op 31 juli 2013 werd bekend gemaakt dat Facebook het mogelijk gaat maken om Facebook berichten te integreren in je eigen website. (Ook wel het embedden van Facebook posts genoemd.) Het wordt dus mogelijk om niet alleen een link te maken naar je Facebook pagina, maar berichten in je site op te nemen.

Deze nieuwe feature zou voorlopig eigenlijk alleen beschikbaar zijn voor Grote bedrijven zoals CNN en People Magazine. Echter wist Websonic deze code aan te passen, zodat het nu al voor iedereen beschikbaar is. R2H is hier direct op ingesproken en... het werkt inderdaad!! We hebben de code getest en het is nu al mogelijk om Facebook berichten in je website op te nemen.

 

Als voorbeeld hebben we een Facebook bericht van R2H hieronder geïntegreerd middels een module.

 

Voordelen van een Facebook post opnemen in je website

  • Het wordt makkelijker om bezoekers naar je Facebook pagina door te sturen.
  • Je kunt gericht berichten onder de aandacht brengen.
  • Betere mogelijkheid voor Multi-Channel Marketing.

Onze Joomla specialist Rick Spaan zal zich de komende dagen begin gaan houden met het schrijven van een extensie, zodat het voor alle Joomla-gebruikers mogelijk wordt om Facebook berichten in je website op te nemen.

To be continued...

Ps. Uiteraard vinden we het nog steeds leuk als je onze eigen Facebook pagina Leuk Vind, zo kun je ook op de hoogte blijven van de ontwikkeling van deze extensie.