Facebook is een belangrijk middel om in contact te blijven met klanten, vrienden, leden en andere relaties. Met de Facebook Post Embedder extensie voor Joomla! kun je individuele berichten op je eigen website invoegen.

De FB Post Embedder maakt het mogelijk om een individueel Facebook bericht op te nemen ('embedden') in een standaard Joomla artikel. Dat kan heel handig zijn om bijvoorbeeld een leuke, informatieve of positieve post onder een artikel te plaatsen. Hierdoor versterken de website en je Facebook pagina elkaar. Met deze extensie voor Joomla! kun je tot wel 8 berichten op je eigen website invoegen.

De module maakt het makkelijk

Het is mogelijk om een post met HTML-code van Facebook op je website te plaatsen.Omdat niet iedereen HTML-code kan lezen en bewerken, is er deze handige extensie. Op basis van een losse module kun je nu berichten integreren op je website.

De installatie is eenvoudig en werkt zoals een normale extensie-installatie. Vervolgens krijg je een korte uitleg en kun je er meteen mee aan de slag. Wanneer je de module niet in een module-positie wilt plaatsen dan kun je de gebruiken om een module in een artikel te plaatsen.

Hoe werkt het invoegen van Facebook berichten?

  1. Rechtsklik met je cursor op de publicatiedatum ('time stamp') van een openbaar Facebook bericht.
  2. Kies voor "Kopieer link"
  3. Plak de link in een van de URL-velden van de module.
  4. Publiceer de module of plaats het in een artikel

 

download Facebook Post Embedder voor Joomla

R2H extensie voor Joomla Om Facebook berichten in je website in te voegen