Gegevens incassant:   R2H B.V.
De Slof 28a
5107 RJ Dongen (Nederland)
Incassant ID:   NL83ZZZ180827150000
IBAN:   NL47 RABO 0116 0777 51
BIC:
  RABONL2U

Door het invullen en versturen van onderstaande gegevens machtig ik R2H B.V. tot wederopzegging voor het automatisch incasseren van maandelijkse facturen.

Vul aub bedrijfsnaam in
Vul aub uw adres in (straat en huisnummer)
Vul aub uw adres in (straat en huisnummer)
Vul aub uw voor- en achternaam in
Vul aub uw e-mailadres in
Vul aub uw domeinnaam in
Vul aub uw IBAN bankrekeningnummer in
Maak aub een keuze
(zie onze e-mail hierover)

Door verzending van dit formulier geeft u toestemming aan R2H B.V. doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht. Deze machtiging is alleen bedoeld voor betalingen tussen bedrijven. Voor deze machtiging geldt dat u geen recht heeft op terugboeking. Tot en met de dag van uitvoering mag u uw eigen bank verzoeken om de incassotransactie niet uit te voeren.
Vraag uw bank naar de voorwaarden. Er kan alleen geïncasseerd worden van uw rekening als u ook uw bank hiervoor toestemming geeft. U dient na het verzenden van deze incasso een exemplaar te printen en ondertekend bij uw bank te registreren. Zie voor meer informatie de website van uw bank.

Omdat wij uw gegevens verwerken dient u hieronder akkoord de te gaan met de Algemene Voorwaarden en de Verwerkersovereenkomst / AVG van R2H.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer