Lextron is een bedrijf dat werkt in innovatieve maatwerk computersystemen en netwerk oplossingen. Grote kans dat je vaker met dit bedrijf in aanraking bent geweest, dan je er van bewust bent. Zo zijn de computers die Madurodam tegenwoordig interactief maken, afkomstig van het Dongense bedrijf Lextron B.V. Maar natuurlijk zijn er ook nog andere grote projecten die Lextron op zijn naam heeft staan, zoals een tunnel bij Maastricht, het Gemeentelijk Vervoers Bedrijf in Amsterdam en zelfs achter de tralies bij jusitie.

De Webshop

Lextron is in tegenstelling tot andere webshops, een webshop zonder bestel en/of betaalmogelijkheden. De webshop is ingericht om de (potentiële) klant te kunnen laten zien wat Lextron allemaal te bieden heeft. Uiteindelijk wordt elk product op maat gemaakt voor zijn klanten. Om die reden is het dus onmogelijk om in de webshop prijzen te noemen en de bestelmogelijkheden te geven. Tenslotte kun je veel informatie vinden op de website, over de producten, product mogelijkheden en zelfs hoe de 3D printer heel hard werkt aan speciale onderdelen voor de maatwerk oplossingen.

Vindbaarheid in Google

De doelgroep van Lextron is heel specifiek, wanneer je "gewoon" een computer, een smartphone of een Tablet wilt, ben je bij Lextron niet aan het juiste adres. Het bedrijf maakt al zijn producten op maat aan de wensen en behoeften van de klant. Lextron heeft om die reden in zijn Google Adwords campagne gekozen voor hele specifieke zoektermen met duidelijke advertentieteksten. Voor de advertenties in Google Adwords is gekozen om deze campagnes alleen aan te zetten op specifieke tijden. Zo zal zijn advertentie in het weekend en in de avonduren niet zichtbaar worden. Op deze manier kun je het Adwords budget heel efficiënt inrichten.