Als er een bedrijf is dat weet van aanpakken, dan is het wel Ron Bergers Tuinen. Een bedrijf dat tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Ze weten dus ook als geen ander hoe belangrijk het is om te onderhouden. Zo doende zijn ze ook actief met het onderhouden van de website, Facebook en Adwords. Dit doen ze op een enthousiaste manier en zo kun je zien dat ze echt plezier hebben in hun werk.

Back2Business

Ron Bergers Tuinen had als doel gesteld om meer conversie uit de website te halen. Een extern bedrijf heeft daarom een Adwords campagne opgezet. Omdat ze hun doelen goed in de gaten houden, konden ze al snel concluderen dat de website niet opleverde wat ze hadden gehoopt. De website van Ron Bergers Tuinen ging daarom op de schop. R2H had de eer om hiervoor aan de slag te mogen.

Helaas bracht Adwords daarna nog steeds niet wat ze hadden gehoopt. Nu ze R2H hadden leren kennen, mochten wij eens met de campagne mee kijken. Uit de geschiedenis en de cijfers van Adwords kon veel informatie worden gehaald. Aan de hand van deze informatie is de campagne geoptimaliseerd. Het resultaat was dat Ron Bergers Tuinen meer tevreden waren met de campagne. De meeste conversie komt voor hen telefonisch binnen. Om dit te stimuleren, hebben we voor hen een grote opvallende module gemaakt waarin het telefoonnummer staat. Wanneer men op mobiel de website bekijkt, kan de bezoeker zelfs direct bellen door op het nummer te klikken.

Verder is Ron Bergers Tuinen actief met bloggen en spelen ze leuk in op nieuwtjes en ontwikkelingen:

  • Een leuk blog over mollen, op de dag van de laatste uitzending van “Wie is de mol”.
  • Een artikel over kunstgras tijdens het WK
  • En nu de herfst er officieel al aan komt, hebben ze een leuk artikel over het herfstklaar maken van de tuin.

Ron Bergers Tuinen is niet alleen een heel enthousiast bedrijf, ze zijn ook actueel en innovatief. Zo zijn ze momenteel bezig met het in gebruik nemen van een ontwerpprogramma op de computer, om nog mooiere tuinontwerpen te kunnen maken.

Kortom, ze zijn continue bezig met terugkijken naar hun doelen, behouden ze de ingeslagen wegen, maar zijn ze ook niet bang om bij te sturen en bij te stellen. En hierin mag R2H een adviserende rol spelen naar Ron Bergers Tuinen toe.