Ros International is een bedrijf dat velen onder ons niet zal kennen, maar toch een hele belangrijke rol heeft gespeeld in huishoudens. Zo is Ikea een bedrijf wat niet meer zonder Ros International kan. Het bedrijf heeft een gepatenteerde methode ontwikkeld om stellingen in het magazijn snel en eenvoudig te repareren. Het resultaat is dat de stellingen minder vaak moet worden vervangen. Dit kan de klanten kosten besparen.  Daarnaast is het ook nog een maatschappelijk verantwoorde oplossing. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf en kun je ze overal op de wereld vinden.

Back2Business

Dat ROS International een bedrijf is dat weet van aanpakken, moge duidelijk zijn. Om deze reden nemen we hen dan ook graag op in onze lijst met webdesign cases in de Back2Business maand. Enige tijd geleden kwamen ze bij ons terecht. Van verschillende kanten kregen ze te horen dat R2H een goed bedrijf was om mee samen te werken. R2H heeft de website van ROS nagebouwd in Joomla. Het voordeel was dat de website nu ook responsive werd en dus ook goed te navigeren op mobiel. We hebben de website meertalig ingesteld, zo kunnen mensen die een andere taal spreken ook terecht op deze website.

Met dit alles zijn nog niet klaar. Ze hebben de ambitie om binnen Nederland nog meer uit te breiden. Sinds een aantal jaar maken ze in Duitsland gebruik van Adwords en dit willen ze ook gaan inzetten op de Nederlandse markt. Ook voor deze actie hebben ze gevraagd wat R2H hierin kan betekenen voor hen.
Uiteindelijk zal het gepatenteerde product niet meer weg te denken zijn uit de magazijnen. En behoort het vervangen van beschadigde stellingen tot de verleden tijd.