Schokkend Nieuws is een tijdschrift over horror, sciencefiction en fanatasy films. Onder de liefhebbers van dit genre een bekend tijdschrift. Dat zij zich continue bezig houden met de doelen die ze voor zichzelf stellen, moge wel blijken uit het feit dat het één van de weinige nog steeds groeiende tijdschriften uit ons land is.

Back2Business

Internet is een zeer belangrijke bron voor hun. Zo publiceren ze dagelijks nieuwe artikelen en reviews over nieuwe, maar ook oude films. Ze Twitteren ook regelmatig. Wanneer je van het genre houdt is het heel interessant om hen te volgen, dan weet je precies hoe laat je welke televisiezender aan moet zetten of de harddiskrecorder moet timen. Met deze strategie hebben ze inmiddels op Twitter al ruim 1.111 volgers. Ook op Facebook zijn ze zeer actief. Er worden gemiddeld 3 facebook-berichten per dag verstuurd, met resultaat! Inmiddels hebben ze op Facebook maar liefst 1.586 fans die hen volgen.

Website wensen

Om dit alles te kunnen verwezenlijken, hebben ze een goed werkende website nodig. Omdat de zelf gebouwde Joomla website niet meer voldeed aan het professionele uitstraling die ze wilde hebben, zijn ze via Twitter op zoek gegaan naar een vervanger. Toevallig zag R2H deze Tweet voorbij komen en zodoende is R2H destijds aan de slag gegaan voor Schokkend Nieuws.
De wereld van het internet staat niet stil, sterker nog hij gaat vliegensvlug. Hierdoor bleek de website na drie jaar weer verouderd. Wederom hebben ze hiervoor R2H’s hulp ingeroepen. De website is nu gebouwd in Joomla 3.x. Daarnaast is de website nu volledig responsive. Op deze manier is het ook op mobiel heel prettig om de website te lezen.