Als er iemand is die weet hoe belangrijk veiligheid is dan is het Verhoeven Bedrijfskleding wel. Ze adviseren bedrijven op het gebied van veiligheid en bedrijfskleding. Ze vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat wegwerkers goed worden gezien met de juiste reflectiekleding. Zelf willen ze ook graag goed gezien worden om die reden zijn ze bij R2H terecht gekomen.

Veiligheid voor Verhoeven Bedrijfskleding en de website

Veiligheid is een heel belangrijk kernwoord voor Verhoeven bedrijfskleding en daarom vonden wij dat ze niet in deze maand van veiligheid konden ontbreken. Ondanks dat R2H niet de website heeft gebouwd. R2H doet de Internet Marketing voor dit bedrijf. En hoewel veiligheid niet direct met Internet Marketing te maken heeft, hebben we in de eerste maand toch een aantal adviezen gegeven op het gebied van veiligheid die wij ook voor hen hebben doorgevoerd. Zo kun je niet meer inloggen op de website met de stadaard inloggegevens als www.website.nl/administrator. Dit zorgt voor een extra moeilijkheidsgraad voor hackers.

Zichtbaarheid met Verhoeven bedrijfskleding

Zichtbaar zijn is zeer belangrijk in het verkeer om de veiligheid te verbeteren. Zichtbaarheid online heeft niets met veiligheid te maken, behalve dan wanneer je niet zichtbaar bent, je ook niet gevonden kan worden. En dat is natuurlijk wel weer "gevaarlijk" voor het bedrijf. Daarom verzorgt R2H de Internet Marketing voor Verhoeven Bedrijfskleding. En met succes! Ten opzichte van april 2014 zijn de bezoekersaantallen met ruim 250% gestegen in 6 maanden tijd.

En natuurlijk is het ook heel slecht voor de marketing wanneer je wel gehackt wordt.Vanuit deze blik op veiligheid heeft het indirect toch een hele belangrijke invloed op de marketing en de internet marketing.