Logopedie Arnhem behandelt baby's, kinderen en volwassenen bij de ontwikkeling op het gebied van spraak. Wanneer het gaat om articulatie, taalproblemen, slissen of gehoorproblemen kun je bij hen terecht. Je kunt hen onder andere vinden via de website van Logopedie Arnhem. Een website die volledig is ingericht op de wensen van de website bezoekers. Duidelijkheid en overzichtelijkheid staat voorop op deze website. Een ander belangrijk onderdeel is de veiligheid van deze website. Logopedie Arnhem is druk bezig met het genereren van content in de vorm van nieuwsberichten op de website. Omdat ze heel actief zijn met de website, moet de website continue worden gebackupt en geüpdate.

Veiligheid van Logopedie Arnhem

Het is altijd goed om te zien dat onze klanten actief zijn met hun eigen website. Dat geldt dus ook voor Logopedie Arnhem. Het zou voor hen dan ook extra vervelend zijn als er iets met de website gebeurt en al het werk verloren is gegaan. Om die reden heeft Logopedie Arnhem een onderhoudsverzekering laten afsluiten bij R2H. Nu wordt er wekelijks een backup van de website gemaakt, voor het geval dat er zich onverhoopt iets voor doet. Elke maand wordt de website geüpdate. Met de update worden de laatste technieken van de website geïnstalleerd, daarnaast wordt ook de veiligheid van de website weer even aangescherpt. Er komen namelijk regelmatig veiligheidupdates uit om ervoor te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd blijft.

Omdat we graag een stapje extra doen voor onze klanten hebben we ook de extentie Admin Excile geïnstalleerd voor deze klant. Deze extentie zorgt voor een unieke URL wanneer je probeert in te loggen op de website. Dit belemmert hackers om te kunnen inloggen op de website.

Zorg dus net als Logopedie Arnhem dat je op alles voorbereid bent, zelfs op het onverwachtse.