Nouwens Interieur is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar werken als interieurbouwers. Wanneer je deze mensen spreekt, word je geïnspireerd door de passie voor het vak. Ze bouwen al het interieur op maat en naar wens van de klant en hebben al vele tevreden klanten geholpen. In februari 2014 kwamen ze bij R2H terecht, omdat de oude website van Nouwens Interieur niet meer voldeed aan hun wensen. R2H ging op zoek naar een exclusieve uitstraling voor de website die bij hen past. En exclusief zijn ze zeker! Zelfs president Obama en andere wereldleiders hebben aan de tafels van Nouwens interieur vergaderd!

Nouwens Interieur

Ben je nou benieuwd aan welke tafel president Obama heeft vergaderd tijdens de Nucleaire Top van 24 en 25 maart 2014 in Den Haag?! Op de website van Nouwens Interieur kun je een aantal van de projecten in de afgelopen tijd bewonderen, dus ook die van de NSS2014. Ze zijn niet alleen te vinden bij dergelijke grote projecten. Ook gewoon in huiskamers of in verschillende kantoorpanden zijn de invloeden van Nouwens Interieur te bewonderen. 

Veiligheid van de website

Wanneer je een tafel hebt gebouwd waar de gehele nucleaire top aan heeft mogen vergaderen, dan weet je pas echt wat veiligheid is. Over veiligheid gesproken, Nouwens Interieur vond de veiligheid van hun nieuwe website ook heel belangrijk. Om deze reden hebben wij onder andere gebruik gemaakt van AdminExile op de website en uitgebreide wachtwoorden.

AdminExile zorgt voor een beveiligde inlog URL voor de backend van de website. Voor veel websites kun je de backend benaderen door achter de URL /admin, /wp-admin of /administrator te zetten. Omdat dit zo toegankelijk is, is het ook gevaarlijker en makkelijker te hacken. Om die reden adviseren wij altijd om gebruik te maken van een andere URL om in te loggen in de Backend. Tevens is er gebruik gemaakt van een moeilijk en lang wachtwoord om het extra lastig te maken om de website te hacken.