We stappen een moderne stijlvolle kapsalon binnen als we Erik en Sandra ontmoeten bij E-Style in Dongen. Een kapper hebben we allemaal nodig dus dat je op veel straathoeken een kapsalon vindt is niet verwonderlijk.  Maar hoe zorg je er als ondernemer voor dat je jezelf, met zoveel concurrenten, onderscheid? Het antwoord op die vraag vind je bij E-Style: professionaliteit tot in elk detail, uitblinken in specialismen en ondernemerschap met een duidelijke visie!

"We hebben het afgelopen jaar heel veel aandacht besteed aan onze stijl."

"Herken je de stijl van het interieur van de salon ook in de website? Dan is het goed",vertelt Erik trots. "We hebben het afgelopen jaar heel veel aandacht besteed aan onze stijl.  Niet alleen hebben we het pand onder handen genomen. Ook onze site gebouwd door R2H sluit aan bij de huisstijl.  Dat vinden wij vanzelfsprekend. Alles moet tot in elk detail kloppen.  Nu ruim 21 jaar geleden startten we met ongeveer de helft van de vierkante meters  van deze salon. Ik kon de zaak overnemen van een man die stopte.  Een ding wist ik zeker, het moest anders worden dan wat het was.  In de loop van de tijd hebben we drie keer verbouwd tot in juni 2012 de laatste verbouwing”.

salon-en-website-een-stijl

En het bleef niet alleen bij het verbouwen van het pand. Ook openden we afgelopen jaar een webshop waar onze klanten eenvoudig producten online kunnen kopen. Op de vragen hoe we dat het beste aan konden pakken en hoe we dat op een zelfde manier als onze website en kapsalon in stijl neer konden zetten, daar wisten ze bij R2H wel raad mee. Het is erg fijn als je met elkaar samenwerkt, je niet zoveel nodig hebt om elkaar te begrijpen. Richard en zijn vrouw kennen onze kapsalon ook als klanten dus ze weten wat je bij ons ervaart."

"Wij zetten in op beleving en we hebben ons op verschillende gebieden gespecialiseerd."

Erik vertelt: "Wij zetten in op beleving en we hebben ons op verschillende gebieden gespecialiseerd. Zo kun je bij ons terecht voor Tribal scheren of voor een speciale kniptechniek voor krullend haar. Elke medewerker bij ons wordt hierin getraind. Dat mensen goed zijn opgeleid vinden we erg belangrijk. Hier leert iedereen continue om met elkaar voorop te kunnen blijven lopen. Dat doen wij ook. We laten ons adviseren door professionals als het gaat om management en strategie. Uiteindelijk weten we met het hele team wat onze missie is en wat we daarvoor moeten doen. En dat werkt!"

 

E-style-aandacht-aan-stijl

Dat E-Style alles professioneel en net even anders aanpakt, zie je overal in terug. Niet alleen vernieuwend in kniptechnieken maar ook ipads voor de klanten naast de vertrouwde  leesmap.  Zo ontwikkelden ze ook een app om eenvoudig een afspraak te kunnen maken. Hierdoor zijn ze 24/7 bereikbaar! Of voor de kinderen, een film op dvd gewoon in de spiegel.  Speciaal voor de jonge klanten een kinderspaarsysteem  om te sparen voor leuke cadeautjes. En ook de volwassen kunnen gratis sparen voor de aanschaf van producten.

"Mensen uit het hele land komen naar ons."

"Door onze specialistische kennis en ervaring komen mensen uit het hele land naar ons.  Zo wordt Curl-sys zoals het knipsysteem voor krullen heet,  op verschillende fora besproken.  Online mond-tot-mond reclame, dat werkt heel goed.  Ook daar helpt R2H ons mee, ze adviseren ons bijvoorbeeld in Social Media. Daar mogen we wel in gestimuleerd worden en dat doen ze ook. En dat het werkt, is ook te zien. Kijk gewoon op onze website of kom eens langs!”.