Gedrevenheid, enthousiasme, stijlvol en bruisend zijn woorden die passen om 2Handjes Creatief aan u voor te stellen. Een Brabants bakkie koffie drinken terwijl Diane ons vertelt over haar bedrijf. En ga bij het lezen gerust op het puntje van uw stoel zitten. Diane kun je met recht een creatieve duizendpoot noemen als je weet hoeveel verschillende workshops ze aanbiedt en daarnaast bijna alles zelf doet op het gebied van Social Media. "Samen met het advies van R2H ontdek ik steeds meer wat het internet mij als ondernemer allemaal te bieden heeft. En ik begin het zelfs leuk te vinden!"

"Ik begin Social Media zelfs leuk te vinden!"

2Handjes bestaat ruim 15 jaar, is gevestigd in Dongen en biedt een ruim aanbod van creatieve workshops. Glaskralen, mozaïek, schilderen, spiegels, sieraden...bedenk een mogelijkheid en de kans is groot dat je deze workshop voor een dag of een paar uurtjes bij 2Handjes kunt volgen.
De workshops worden gehouden in het atelier gelegen in het woonhuis van Diane. Het is een mooie grote ruimte. Ook is er een heerlijke loungeruimte waar je met elkaar gezellig kunt samenzijn. In de zomer is de tuin een oase van creativiteit. Diane zorgt voor de juiste omstandigheden voor een leuke dag of middag en is zelf de creatieve inspirator tijdens deze workshops.

gezellig met social media

"Ik ben begonnen met mijn eigen bloemenwinkel, had daarna een groothandel in cadeauartikelen, maar mijn passie bleek te liggen in de creatieve hoek. Hier kan ik mijzelf echt in kwijt. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Wil het anders dan anderen het doen, het kan altijd leuker of anders. De ideeën blijven bij me binnen komen en het is natuurlijk fantastisch dat ik ze voor een groot deel ook uit kan voeren! Er helemaal voor gaan, dat vind ik fijn. En dat doe ik niet alleen in mijn workshops maar ook in mijn samenwerking met R2H.

"De ideeën blijven bij me binnen komen"

Richard en ik kennen elkaar al vanaf de beginperiode. Mijn eerste site werd gemaakt door R2H en ze adviseren me nog steeds. Met een paar woorden weet Richard al wat ik wil en hij weet mij ook op tijd te remmen! Dat is ook niet verkeerd, want als het aan mij had gelegen had ik meteen Google+ , Pinterest, Facebook, Youtube, Twitter... ingezet. R2H adviseerde me toch eerst eens rustig te gaan zitten en een plan op te stellen. En dat is goed geweest; in het begin is het best lastig, maar ik post nu elke dag op Facebook en blog elke week. Er zit nu ritme in en dan kost het helemaal geen moeite meer. Het lukt nu aardig en juist daarom wordt het leuk!

"Dat ik onbetaald boven in google vermeld sta vind ik prachtig!"

R2H helpt me bijvoorbeeld ook met de vindbaarheid van mijn site. R2H helpt me met Google Analytics en geeft me dan de juiste tips. Wanneer ik nu zie dat ik onbetaald boven in google vermeld sta, dan vind ik dat prachtig. Ik ben echt tevreden over onze samenwerking. Ik kan bij ze binnenlopen voor een advies, ze gaan met de tijd mee en ik kan van ze op aan. Ik voel dat ze moeite voor me doen en dan voel je je gewaardeerd als klant. Bij R2H weten ze wie ik ben, ze zijn met me meegegroeid en ik kan gewoon mezelf zijn. Dat is ook nodig want dat vind ik belangrijk in ondernemerschap. Ik ben blij in wat ik nu doe en daar krijg ik energie van!"

Bekijk de website van 2Handjes, of neem eens een kijk op de Facebook-pagina van 2Handjes.

social media is leuk